Isporuka

Način isporuke na teritoriji Srbije

Za porudžbine preko 5.000,00 RSD isporuka je besplatna!

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudzbine. Dostavu pošiljki vrši D Espress-om. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. 

Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo Vam e-mail obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti za dan-dva na Vašoj adresi.

Za porudžbine čija je vrednost ispod 5.000,00 RSD troškove isporuke snosi kupac i oni iznose 340 rsd za pošiljke težine od 0,1 kg do 10 kg

Porudžbine

– Porudžbine primljene do 13h biće isporučene istog dana, a porudžbine primljene posle 13h biće isporučene u roku od 48 h, plaćanje kuriru prilikom preuzimanja robe.
– Za porudžbine plaćene preko računa isporuka se vrši u roku od 2-5 dana na teritoriji Srbije od trenutka kada se novac evidentira na našem računu.
– Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.
– Ograničenja isporuke robe

Važno:

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

preloader